Δέσποινα Αγγελοπούλου

Πιστοποιημένη συντονίστρια Transformation Game
και σύμβουλος Thetahealing.

Από μικρή ηλικία έμαθα πως αν θες κάτι να αλλάξει στη ζωή σου χρειάζεται να κάνεις κάτι για αυτό. Διάφορα γεγονότα της ζωής μου με οδήγησαν να αντιληφθώ πολύ νωρίς ότι η ζωή είναι εδώ και τώρα και με έκαναν να αναζητήσω γιατί συνέβαιναν ξεκινώντας έτσι το ταξίδι μου στη θεραπευτική.

Η αρχή έγινε με τη συμμετοχή μου σε ομάδα βιωματικών ασκήσεων προσωπικής ανάπτυξης και σε ομάδες συστημικών αναπαραστάσεων. Στη συνέχεια, εκπαιδεύτηκα στη τεχνική του Thetahealing, όπου μέσα από κάθε νέα πληροφορία και σεμινάριο ενισχύοταν η πρόσβαση μου σε περισσότερη γνώση και επιθυμία για εξέλιξη. Αυτό το χαρακτηριστικό μου, με ώθησε στο να αποκτήσω μια ολοκληρωμένη εκπαίδευση ως σύμβουλος Thetahealing δινοντάς μου τα ιδανικά εργαλεία για αναζήτηση. Παράλληλα, εκπαιδεύτηκα στην Θεραπευτική Ύπνωση (Υπνοθεραπεία) όπου μου έδειξε πόσα συμβαίνουν υποσυνείδητα και ασυνείδητα, και πως να φέρω όλες αυτές τις πληροφορίες στο συνειδητό με τον πιο συμβατό και ιδανικό τρόπο.

Ο στόχος μου είναι μέσα από την διαφορετικότητα να αντιληφθούμε πόσο συνδεδεμένοι είμαστε. Από την δική μας αλλαγή θα επιτρέψουμε στο Εγώ μας να βιώσει πως όλοι είμαστε Ένα.

Το ταξίδι μου με οδήγησε στα Highlands της Σκωτίας όπου εκπαιδεύτηκα στο Transformation Game. Μπήκα στο μονοπάτι αυτό θέλοντας να διευρύνω ακόμα περισσότερο τις γνώσεις μου και κυρίως να μοιραστώ αυτές τις πληροφορίες με όλους εκείνους που θέλουν να απελευθερωθούν από παλιά μοτίβα και συμπεριφορές. Τα τελευταία χρόνια έχουν έρθει στη ζωή μου οι Κύκλοι. Κύκλοι θεραπείας και μοιράσματος, ένας ασφαλής χώρος που καθένας νιώθει άνετα να εκφραστεί στη ολότητα του.

Μέσα από κάθε εκπαίδευση ανακάλυπτα πόσο διαφορετικός είναι ο κάθε άνθρωπος και πως του αξίζει να αγαπηθεί ακριβώς γι’ αυτό…

…πόσο μοναδικός είναι ο τρόπος που σκέφτονται, πως είναι καταγεγραμμένη η κάθε πεποίθηση και τι θα αλλάξει στη ζωή τους αν είναι πραγματικά ελεύθεροι. Ο στόχος μου είναι μέσα από την διαφορετικότητα να αντιληφθούμε πόσο συνδεδεμένοι είμαστε. Από την δική μας αλλαγή θα επιτρέψουμε στο Εγώ μας να βιώσει πως όλοι είμαστε Ένα. Κάποτε στο δρόμο μου, ένας δάσκαλος μου έμαθε πως η πνευματικότητα δεν είναι στα βουνά, στην απομόνωση, είναι εδώ, στην καθημερινή τριβή, στην αλληλεπίδραση. Μπορείς να είσαι πνευματικό ον και ταυτόχρονα να ανήκεις.