Κύκλοι Γυναικών

Καλώς ήρθατε στην ιερή αγκαλιά του Γυναικείου Κύκλου μας στην Ενοποίηση, έναν χώρο τροφής όπου το γυναικείο πνεύμα βρίσκει παρηγοριά, σύνδεση και ενδυνάμωση.

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

Είδος: Ομαδικό εβδομαδιαίο εργαστήριο

Κόστος: 10€ – 30€ (Η τιμή και η διάρκεια εξαρτάται από την θεματολογία κάθε φορά)

Διάρκεια: 3 ώρες

Μέθοδος: Διά ζώσης, στον χώρο της Ενοποίησης, στο Χαλάνδρι.

Διαθεσιμότητα: Τα ομαδικά εργαστήρια πραγματοποιούνται σε εβδομαδιαία βάση. Για να λάβετε μέρος θα πρέπει να δηλώσετε την συμμετοχή σας. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας ενημερώσουμε για το τρέχον πρόγραμμα.

Μπείτε σε έναν κύκλο αδελφότητας, όπου γυναίκες από όλα τα κοινωνικά στρώματα συγκεντρώνονται για να μοιραστούν τις ιστορίες, τη σοφία και τη συλλογική τους δύναμη.

Καθώς εισέρχεστε σε αυτό το καταφύγιο της ενότητας, της εμπιστοσύνης και της αυθεντικότητας, καλείστε να αφήσετε τους κοινωνικούς ρόλους και τις προσδοκίες σας, αγκαλιάζοντας την ομορφιά της μοναδικής γυναικείας σας ουσίας.

Ο Γυναικείος Κύκλος μας έχει χώρο για βαθιά ακρόαση, εγκάρδια έκφραση και βαθιά θεραπεία. Μέσα από ήπιες τελετουργίες, καθοδηγούμενους διαλογισμούς και ουσιαστικές συζητήσεις, θα ανακαλύψετε ξανά τη δύναμη μέσα σας, συνδέοντας με την αρχαία γενεαλογία των γυναικών που έχουν περπατήσει αυτό το μονοπάτι στο παρελθόν.

Ελάτε μαζί μας με ανοιχτή καρδιά, γιατί μέσα σε αυτόν τον κύκλο βρίσκεται η δυνατότητα για αυτο-ανακάλυψη, μεταμόρφωση και σφυρηλάτηση δια βίου συνδέσεων με συγγενικά πνεύματα.

Ελάτε μαζί μας στην Ενοποίηση

Παρέχουμε μια προσαρμοσμένη προσέγγιση που τιμά τη μοναδική διαδρομή σας. Είτε αναζητάτε ατομικές είτε ομαδικές συνεδρίες, έχουμε κάτι για όλους. Ελάτε μαζί μας στην Ενοποίηση, όπου η θεραπεία είναι μια δημιουργική διαδικασία.