Ουδέτερος Παρατηρητής

Μέσα από τον κύκλο του As Above so Below, παρατηρήθηκε ότι υπάρχει αρκετή δίψα για μάθηση και πληροφορία όσων αφορά την ενέργεια και ότι υπάρχει γύρω από αυτήν. Συζητώντας και έχοντας τριβή με “νέες ψυχές” γεννήθηκε αυτός ο κύκλος.

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

Είδος: Online σεμινάριο

Κόστος: 12€ / συνάντηση

Διάρκεια: 2 ώρες

Μέθοδος: Διαδικτυακά, μέσω Zoom

Διαθεσιμότητα: Τα online σεμινάρια πραγματοποιούνται σε προκαθορισμένη ημέρα και ώρα. Για να λάβετε μέρος θα πρέπει να δηλώσετε την συμμετοχή σας. Μπορείτε να παρακολουθήσετε όποια ενότητα σας ενδιαφέρει.

Απαραίτητα: Είναι απαραίτητη η χρήση κάμερας και μικροφώνου λόγω του μοιράσματος που θα έχουμε ως ομάδα. Χρειάζεται να έχετε σταθερή σύνδεση της γραμμής ίντερνετ έτσι ώστε να υπάρχει η ηρεμία και η χαλάρωση που χρειαζόμαστε καθώς και η υγιής επικοινωνία μεταξύ των συμμετεχόντων.

Ο ουδέτερος παρατηρητής είναι η ιδανική κατάσταση όταν βρισκόμαστε σε ένα χώρο.

Να μπορούμε να παρατηρούμε χωρίς να υπάρχει πάντα άμεση εμπλοκή. Να παρατηρούμε πως αυτό που συμβαίνει επηρεάζει εμάς χωρίς να γυρνάμε την ευθύνη σε άλλους. Εννοείται πως δεν πιστεύω πως το ιδανικό είναι να είμαστε πάντα ζεν, αλλά όλα ξεκινάνε με την τριβή, την αλληλεπίδραση και την παρατήρηση.

Όπως λέω συχνά: Ένας δάσκαλος μου έμαθε πως η πνευματικότητα δεν είναι στα βουνά, στην απομόνωση, είναι εδώ, στην καθημερινή τριβή, στην αλληλεπίδραση. Μπορείς να είσαι πνευματικό ον και ταυτόχρονα να ανήκεις.

Το παρατηρούμε μέχρι και σήμερα.

Σε αυτόν τον κύκλο θα ξεκινήσουμε με βασικές έννοιες και αρχές γύρω από τις εναλλακτικές προσεγγίσεις, θα μάθουμε πως χρησιμεύει η Ενέργεια, λαμβάνοντας εργαλεία που μπορούμε να προσεγγίσουμε. Όσο εμβαθύνουμε θα δουλέψουμε μέσα από τα Αρχέτυπα και ποιοί είμαστε εμείς βαθιά μέσα μας.

Ελάτε μαζί μας στην Ενοποίηση

Παρέχουμε μια προσαρμοσμένη προσέγγιση που τιμά τη μοναδική διαδρομή σας. Είτε αναζητάτε ατομικές είτε ομαδικές συνεδρίες, έχουμε κάτι για όλους. Ελάτε μαζί μας στην Ενοποίηση, όπου η θεραπεία είναι μια δημιουργική διαδικασία.