Το Καλειδοσκόπιο των Θεών

Μέσα από τους περσινούς κύκλους όπου κοιτάξαμε στο μέσα μας και είχαμε καθοδήγηση σε πρακτικές που μας στηρίζουν σε αυτό το ταξίδι ανακάλυψης, δημιουργήθηκε αυτός ο κύκλος όπου θα εμβαθύνουμε σε Θεούς και Θεότητες από όλες τις γωνίες της Γης.

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

Είδος: Online σεμινάριο

Κόστος: 50€

Διάρκεια: Δύο συναντήσεις με διάρκεια μιάμισης ώρας η κάθε μια

Μέθοδος: Διαδικτυακά, μέσω Zoom

Διαθεσιμότητα: Τα online σεμινάρια πραγματοποιούνται σε προκαθορισμένη ημέρα και ώρα. Για να λάβετε μέρος θα πρέπει να δηλώσετε την συμμετοχή σας. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας ενημερώσουμε για το τρέχον πρόγραμμα.

Απαραίτητα: Η παρακολούθηση και συμμετοχή είναι διαδικτυακή και είναι απαραίτητη η χρήση κάμερας και μικροφώνου.

Ξεκινήστε ένα μεταμορφωτικό ταξίδι σύνδεσης με την Πηγή, όπου θα καθοδηγηθείτε στην τέχνη της σύνδεσης με θεότητες από διάφορες θρησκείες. Βυθιστείτε σε μια αρμονική εξερεύνηση τελετουργιών, πεποιθήσεων και πρακτικών που ενθαρρύνουν μια βαθιά σχέση με θεούς και θεές.

Αποκαλύψτε τη δυνατότητα να προσεγγίσετε αυτές τις θεϊκές οντότητες με σεβασμό και αυθεντικότητα. Ανακαλύψτε την ουσία της εμπιστοσύνης μέσα από οξυδερκείς συζητήσεις, ασκήσεις διαλογισμού και αρχέγονες γνώσεις, καλλιεργώντας μια βαθιά κατανόηση των διαφόρων πνευματικών παραδόσεων.

Είτε επιδιώκετε να τιμήσετε τα αρχαία πάνθεον είτε να αγκαλιάσετε τις σύγχρονες ερμηνείες, αυτό το εργαστήριο σας δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσετε ουσιαστικές συνδέσεις με θεότητες, εμπλουτίζοντας την πνευματική σας πορεία. Ελάτε μαζί μας για να ξεκλειδώσετε ένα υφαντό σοφίας που γεφυρώνει το χάσμα μεταξύ αφοσίωσης και φώτισης.

Το συγκεκριμένο εργαστήρι αναφέρεται σε ανθρώπους που έχουν ολοκληρώσει: As Above So Below (Basic και Advanced) ή τον Ουδέτερο Παρατηρητή. Επίσης μπορούν να συμμετέχουν όσοι έχουν ήδη μια σχέση με θεότητες και θέλουν να αναπτύξουν περισσότερο την σχέση τους με συγκεκριμένες ποιότητες, να συλλέψουν υλικό για τις πρακτικές και μεθόδους κάθε ποιότητας..

Προαπαιτούμενες κινήσεις πριν το σεμινάριο: Χρειάζεται να έχετε καταχωρήσει την θέση σας τρεις μέρες πριν την διεξαγωγή του σεμιναρίου, καθότι χρειάζεται μαζί με την συμμετοχή σας να στείλετε οτι ερωτήσεις έχετε σε σχέση με την θεματολογία για να είναι σίγουρο οτι οι ερωτήσεις σας θα απαντηθούν κατά την διάρκεια του σεμιναρίου.

Για να κατοχυρωθεί η θέση σας χρειάζεται η προπληρωμή του συγκεκριμένου σεμιναρίου.

Ελάτε μαζί μας στην Ενοποίηση

Παρέχουμε μια προσαρμοσμένη προσέγγιση που τιμά τη μοναδική διαδρομή σας. Είτε αναζητάτε ατομικές είτε ομαδικές συνεδρίες, έχουμε κάτι για όλους. Ελάτε μαζί μας στην Ενοποίηση, όπου η θεραπεία είναι μια δημιουργική διαδικασία.