Transformation Game®

Το Transformation Game® είναι ένα παιχνίδι ανακάλυψης και αποδοχής του εαυτού. Μια αυτογνωσιακή εμπειρία που μοιάζει τόσο μαγική όσο και απέραντα αποκαλυπτική. Ένας μοχλός ανάληψης ευθύνης. Ένα επιτραπέζιο ψυχολογικό και ταυτόχρονα πνευματικό παιχνίδι που αναπτύχθηκε στην Πνευματική Κοινότητα Findhorn Foundation.

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

Είδος: Ατομική / Ομαδική συνεδρία

Κόστος:

-Ατομικό: 90€
-Ομαδικό: 50€
-Ομαδικό Συλλογικός στόχος: 30€

Διάρκεια:

-Ατομικό: 2,5 ώρες
-Ομαδικό: 5 ώρες
-Ομαδικό Συλλ/κός στόχος: 5 ώρες

Μέθοδος: Διά ζώσης, στον χώρο της Ενοποίησης, στο Χαλάνδρι & εξ’αποστάσεως, online, μέσω Zoom.

Διαθεσιμότητα: Οι συνεδρίες πραγματοποιούνται κατόπιν ραντεβού, από Δευτέρα έως Παρασκευή, 09.00 – 22.00

Ένα “εργαλείο” που βοηθά τον παίκτη να αντιληφθεί τα εφόδια που διαθέτει ή τα εμπόδια που καθυστερούν την εξέλιξή του.

Μια ευχάριστη μεταμορφωτική διαδικασία. Το Transformation Game ® φωτίζει μοτίβα, προσφέρει πληροφορίες για νέες κατευθύνσεις και υποστηρίζει την αλλαγή και τη μεταμόρφωση. Το σε βάθος ταξίδι χαρακτηρίζεται από συνειδητοποιήσεις, εμπόδια, αγγέλους και θαύματα. Κερδίστε επίγνωση και θεραπεύστε τον πόνο καθώς προχωράτε μέσω φυσικών, συναισθηματικών, διανοητικών και πνευματικών σφαιρών. Είναι ένας αποτελεσματικός τρόπος για να διευκρινίσετε σημαντικά ζητήματα, να επιλύσετε συγκρούσεις και να βελτιώσετε δημιουργικά τις σχέσεις σας.

Μερικές φορές η ζωή είναι γεμάτη ευλογίες, ιδέες και μια αίσθηση εγκαρδιότητας με τους ανθρώπους γύρω μας. Άλλες φορές σκοντάφτουμε σε μια σειρά αποτυχιών συσσωρεύοντας πόνο ή πέφτοντας σε κατάθλιψη και τίποτα που προσπαθούμε δεν μας βοηθά να βγούμε από αυτό. Μερικές φορές κάποιος μας εκτιμά απροσδόκητα, προσφέρει για να μας εξυπηρετήσει ή συνεργαζόμαστε για να βοηθήσουμε κάποιον άλλο. Μερικές φορές συμβαίνουν θαύματα, ανυψώνεται ο πόνος, ανοίγονται νέες κατευθύνσεις και εμφανίζεται το φαινομενικά αδύνατο.

Ακριβώς όπως η ζωή είναι γεμάτη με αυτή την πλούσια ποικιλία εμπειριών, το ίδιο και το Transformation Game®. Είναι ένα διασκεδαστικό και περίπλοκο επιτραπέζιο παιχνίδι που προσφέρει έναν παιχνιδιάρικο αλλά ουσιαστικό τρόπο κατανόησης και μεταμόρφωσης βασικών ζητημάτων στη ζωή σας. Μπορεί να παιχτεί σε διάφορα επίπεδα έντασης, από έναν ελαφρύ τρόπο για να αποκτήσετε γνώση για τον εαυτό σας έως ένα εργαλείο για την επίλυση προβλημάτων, την αποσαφήνιση σημαντικών προσωπικών ζητημάτων ή τη δημιουργική ενίσχυση των σχέσεων.

Ελάτε μαζί μας στην Ενοποίηση

Παρέχουμε μια προσαρμοσμένη προσέγγιση που τιμά τη μοναδική διαδρομή σας. Είτε αναζητάτε ατομικές είτε ομαδικές συνεδρίες, έχουμε κάτι για όλους. Ελάτε μαζί μας στην Ενοποίηση, όπου η θεραπεία είναι μια δημιουργική διαδικασία.