Υπνοθεραπεία

Η Υπνοθεραπεία είναι μια μορφή εναλλακτικής προσέγγισης που χρησιμοποιείται για τον επαναπρογραμματισμό του υποσυνείδητου νου. Όταν βρίσκεστε σε ύπνωση βάζετε το μυαλό και το σώμα σας σε μια αυξημένη κατάσταση μάθησης, καθιστώντας σας πιο ευαίσθητο σε προτάσεις για αυτο-βελτίωση ή τροποποίηση συμπεριφοράς.

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

Είδος: Ατομική συνεδρία

Κόστος: 50€

Διάρκεια: 1 – 1,5 ώρα

Μέθοδος: Διά ζώσης, στον χώρο της Ενοποίησης, στο Χαλάνδρι & εξ’αποστάσεως, online, μέσω Zoom.

Διαθεσιμότητα: Οι συνεδρίες πραγματοποιούνται κατόπιν ραντεβού, από Δευτέρα έως Παρασκευή, 09.00 – 22.00

Σε μια συνεδρία υπνοθεραπείας έχετε τον έλεγχο του σώματος σας όλη την ώρα. Θα ακούτε τις προτάσεις που γίνονται για εσάς και θα μπορείτε να τις θυμάστε μετά τη συνεδρία. Η ύπνωση δεν λειτουργεί εάν δεν θέλετε να υπνωτιστείτε.

Μόλις εισέλθετε σε κατάσταση ύπνωσης, θα αισθανθείτε το σώμα σας ήρεμο και χαλαρό. Θα βρίσκεστε σε κατάσταση αυξημένης συνειδητοποίησης, παρόμοια κατάσταση με αυτή που θα αισθανόσασταν κατά το διαλογισμό. Η Υπνοθεραπεία ενδείκνυται σε περιπτώσεις απώλειας βάρους ή για να σταματήσετε εθιστικές συμπεριφορές όπως το κάπνισμα ή το ποτό.

Ενώ οι άνθρωποι συχνά αναζητούν την Υπνοθεραπεία για αυτούς τους λόγους, υπάρχουν πολλά ακόμα οφέλη. Μπορούν να απελευθερωθούν από φοβίες και να αυξήσουν την αυτοεκτίμησή τους. Επίσης, μπορούν να διαχειριστούν τον χρόνιο πόνο, την αϋπνία, το άγχος. Είναι σημαντικό να θυμάστε ότι οι υπνοθεραπευτές δεν είναι γιατροί. Ενώ η ύπνωση μπορεί να βοηθήσει στη διαχείριση του πόνου, δεν θεραπεύει ασθένειες όπως καρκίνο ή καρδιακές παθήσεις. Η Υπνοθεραπεία δεν χρησιμοποιείται εάν υπάρχει ψύχωση ή ορισμένοι τύποι διαταραχής της προσωπικότητας, καθώς θα μπορούσε να επιδεινώσει την κατάσταση. Η Υπνοθεραπεία, που αναφέρεται επίσης ως καθοδηγούμενη ύπνωση, είναι μια μορφή ψυχοθεραπείας που χρησιμοποιεί την χαλάρωση, την άμεση συγκέντρωση και την έντονη προσοχή για την επίτευξη αυξημένης συνειδητότητας και αυτογνωσίας. Με άλλα λόγια, θέτει το άτομο σε «trance» ή ανεπτυγμένη κατάσταση συνειδητοποίησης. Ο στόχος της υπνοθεραπείας είναι να δημιουργήσει μια θετική αλλαγή στο άτομο, ενώ βρίσκεται σε κατάσταση ύπνου.

Ελάτε μαζί μας στην Ενοποίηση

Παρέχουμε μια προσαρμοσμένη προσέγγιση που τιμά τη μοναδική διαδρομή σας. Είτε αναζητάτε ατομικές είτε ομαδικές συνεδρίες, έχουμε κάτι για όλους. Ελάτε μαζί μας στην Ενοποίηση, όπου η θεραπεία είναι μια δημιουργική διαδικασία.